Léto je tady! Hurá do letních šatů

Letní šaty a šaty na dovolenou

Milé dámy, přišel náš čas. Léto je tady a my konečně odhazujeme bundičky, vysoké, boty i šátky. Konečně můžeme odhalit naše křivky a obléknout ty krásné letní šaty, ve kterých se cítíme tak svěže.

Vůbec se toho, mé milé, nebojte. V retro šatech vyniknete. Pro horké dny máme také připraveny letní šaty pro plnoštíhlé, protože právě pro ně jsou retro šaty jako stvořené. Přesně vyzdvihnou to, co je na boubelce nejkrásnější. 

Procházky za poznáním

Určitě už máte naplánovanou dovolenou. Ať už se budete procházet po náměstí v Praze, kolem Eiffelovy věže v Paříži nebo pod palmami na Bali, v dlouhých letních šatech se budete cítit i vypadat skvěle. 

Měla bych pár tipů. Šaty od Lindy Bop jsou přesně ty, které splňují mé představy. Skvěle se k nim hodí také pohodlné tenisky, které oceníte na delších procházkách. 


Pruhované šaty na létoŠaty s pruhy na dovolenou


Pokud ale chcete něco kratšího, všechny určitě oslníte tímto modelem od Lady V London.


Letní šaty

Večerní promenády

K večeru, kdy už není slunce tak ostré a vy se jistě chystáte na osvěžující drink s kamarádkou či se svým milým, nastane ten pravý čas pro kratší šaty s širokou sukní, kterou můžete doplnit spodničkou. Letní muzika vás jistě nenechá chladnou a rozhýbe vaše nohy. Tak ať jsou hezky vidět! 

Když už máme odtančeno, nesmí chybět noční procházka při měsíčku. Jako zábleskem se mi ihned před očima vybavují šaty Lady V London Macaw Tea a Lindy Bop Bette Red Stripe
Šaty k moři

Letní šaty k moři jako stvořené. Půlnoční procházka po pláži s lodičkami v ruce je tak osvobozující a romantická. A vy v těchto šatech budete okouzlující. 
Šaty na dovolenou

Vyrážíme do společnosti

Pokud poznáváte zahraniční kulturu, jistě se chystáte ochutnat místní speciality, navštívit muzeum nebo divadlo se svým doprovodem. Ve společnosti oslníte, když přijdete v šatech Collectif Joanna Navy Polka. Vypasovaný živůtek lehce nabraný v dekoltu a vázačka za krk. 

Puntíkované letní šaty

Dámské letní šaty Dolly and Dotty Wendy Yellow Polka si také určitě zamilujete. Jsou velmi pohodlné a můžete je také doplnit spodničkou, která dodá šatům šmrnc. Navíc, puntíky nikdy neomrzí. 

Žluté šaty na léto

Léto v plném proudu

Dámy, léto je v plném proudu. Oblékněte si kouzelné retro šaty a zažijte v nich mnoho veselého. Nemějte starosti s pár kily navíc. Retro šaty od Blanky Straky jsou skvělou volbou, pokud milujete šaty, ale zároveň se snažíte zakrýt nedostatky. 

Nenechte se odradit dnešním hubeným trendem. Vraťte se do 50. let, kdy ženy často a rády vlastnily kypré tvary. Vždyť to jsou naše přednosti, tak je pojďme společně obléknout do krásných šatů. Uvidíte, že se budete cítit svůdně a pohodlně. 

Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat