Retro šaty na svatbu pro maminku, svědkyni i družičku

Šaty na svatbu jako host

Nevěsta má být na svatbě nejkrásnější, to ano. Ale svatebčané by neměli zahálet. V tento krásný den, kdy některý člen vaší rodiny podniká tak velký životní krok, byste se i vy měla cítit krásně. Ať už jste maminka nevěsty, svědkyně či družička, jste ozdobou svatby, která někomu změní život. A takové chvíle si žádají krásné šaty!

Pokud, dámy, zvažujete, co si obléct na svatbu, retro šaty jsou skvělou volbou. Jsou totiž nejen velmi elegantní a pohodlné, ale mají zároveň takový vkusný šmrnc, který dodá každé ženě jiskru. Retro šaty jsou navíc velmi všestranné. Jeden den jste v nich na svatbě, o týden později slavíte narozeniny, promoce, výročí a to jste jen změnila účes, kabelku, boty nebo náhrdelník a jste pokaždé originální a atraktivní.


Vraťme se ale k naší svatbě. Sestavili jsme pro vás menší kolekci šatů na svatbu, které jsou teď žhavou novinkou v našem e-shopu Blanka Straka. Zaměřili jsme se na 3 dámské role, při kterých nám záleží dvojnásob, jak vypadáme. 

Šaty na svatbu pro maminku

Maminka nevěsty nebo ženicha často prožívá svatbu intenzivněji, než kdokoli jiný. Její dcera vypadá jako princezna a tímto dnem se jí otvírá nová etapa života. Z doposud malého chlapečka se stává dospělý muž. Vše musí být dokonalé.

Lindy Bop Arabella Navy Blossom jsou nádherné retro šaty, jako stvořené pro maminku nevěsty či ženicha. Budete se v nich cítit a taky vypadat skvěle. Květinový vzor šatů stačí doplnit barevně sladěným náhrdelníkem a dát trochu barvičky svým tvářím a rtům Řasenku použijte raději voděodolnou, slza štěstí určitě ukápne. 

Šaty pro matku nevěsty

Šaty: Retro šaty Lindy Bop Arabella Navy Blossom
Náhrdelník: Náhrdelník Rose červený
Boty: Retro lodičky Banned Grace Black

Šaty na svatbu pro svědkyni

Jste si s nevěstou či ženichem velmi blízcí? Jste sourozenci nebo nejlepší přátelé? Být něčím svědkem na svatbě je velká pocta a nejen obřad jistě prožíváte se zamilovaným párem z první řady. Na to je potřeba se správně „vyparádit“. Retro šaty Lady V London Damask Tea jsou doslova trefou do černého. Tyto elegantní šaty pro svědkyni pohodlně přilnou k vaší postavě a vy se tak můžete naplno věnovat všem povinnostem svědka.


Šaty na svatbu kamarádku, svědkyni


Šaty na svatbu pro družičku

Víte, jakou úlohu zastávají na svatbě družičky? Podle tradic zahánějí zlé duchy a matou je, aby tak lehce nepoznali, kdo je nevěsta. Zajišťují tak nevěstě budoucí štěstí. Družičky musí být tak krásné, co to jen jde, aby si je duchové spletli s nevěstou.

V retro šatech Lady V London Blue Butterfly Tea se vám to jistě podaří. Tyto pružné a velmi pohodlné šaty, plní svůj účel pro družičku, která musí být celý den nevěstě při ruce a řešit mnohdy neočekávané události v rámci organizace celé svatby i následné oslavy a zábavy.

Šaty na svatbu pro družičku

Šaty: Retro šaty Lady V London Blue Butterfly Tea
Náušnice: Tyrkysové Náušnice Taba
Boty: Retro lodičky Banned Mary Jane Mint/Nude


Ať tedy jdete na svatbu za družičku, svědkyni či jen jako host, retro šaty nikdy nezklamou. Jsou to společenské šaty pro každou příležitost a v našem e-shopu jich pro vás máme opravdu spoustu.

Dámy, věřím, že vaše kreativita nezná mezí a vy dobře víte, jak na to, abyste vypadaly skvěle. K šatům si vyberte i vhodnou spodničku nebo punčochy, oprašte natáčky a červenou rtěnku a vyrazte si užít energií nabitý svatební den. 

Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat