Kdo je největší metalák

Pojala jsem jako svou manželskou povinnost zavítat s mužem na nezvyklou kulturní akci – metalový koncert. Chvíli jsem uvažovala o možnosti obléct si růžové květované šaty. Nakonec jsem ale zvolila střízlivější oděv, stejně všichni okolo museli okamžitě poznat, že mezi ně nepatřím.

Nejde ale jen o dresscode. Já totiž tančím. I můj muž dělá pohyby, které by se tancem daly nazvat, pokud byste nezískali pocit, že se nechal inspirovat pouhým názvem kapely Rolling Stones. To ale metaláci nedělají – ti praví rozhodně ne.

Zpěvák řval a basy duněly, dav se kolébal a máchal rukama do rytmu. Pravý metalák stál asi o dvě řady před námi. Štíhlý vysoký mladík s úchvatnými rovnými blond vlasy do poloviny zad se přes hodinu prakticky nepohnul. Jak se koncert blížil k vrcholu, pravý metalák zatleskal. Zlatým hřebem vystoupení byl přídavek. Přední řady skalních fanoušků skákaly a máchaly rukama ve snaze dotknout se svého idolu. Pravý metalák semknul pěst do tvaru obligátního paroháče a zvedl ji nad hlavu. Dav šílel.

Já jsem si z koncertu odnesla vedle obdivu svého manžela i šelest v levém uchu, na který doteď beru léky. V mém životě nejspíš už nikdy nebude úplné ticho.

Alena

Metalák na levoboku.

Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat