O koncertu

Milé dámy, 
vzhledem k tomu, že jsme na blogu Blanky Straky, která prodává překrásné stylové šaty, které mimo jiné podporují i duši dámy, napadlo mě, že tohle Vás určitě MUSÍ potěšit. Dnes Vám napíšu o něčem stejně tak úchvatném a překrásném!  19.11. jsem byla na koncertě Ondřeje Havelky a Melody Makers (obr. 1). Nikdy předtím jsem na jejich koncertě nebyla, přestože se na něj už několik let chystám a tuhle hudbu přímo zbožňuju. 

obr. 1
Na pódiu se rozsvítilo, u stolečků seděli hudebníci jak jinak než stylově a dobově oblečení. Jeden muzikant měl dokonce brilantinu ve vlasech (obr. 2) a vypadal jako herec Antonín Novotný z prvorepublikových filmů (obr. 3). Další zase vypadal jako Hugo Haas zamlada, když hrál role staříků (obr. 4).  Všichni muzikanti excelentní, ze sóla na trubku šel pokaždé mráz po zádech. Některé písně nadzvedávaly ze židle, jiné něžně dojímaly. K tomu elegantní, milý a vtipný Ondřej Havelka. Já jsem si tam prostě připadala, jako když jsem v tom černobílém filmu na plese a dívám se dolů od svého stolečku na kapelu (obr.5 – ano,  všechny obrázky jsou pouze ilustrační)
Atmosféra divadla nebo koncertu je prostě nepřenositelná, nepřekonatelná a nenahraditelná. A proto drahé dámy, choďte do divadel a na koncerty, ať už jakékoliv, budete mnohem šťastnější a to se vždycky hodí, nejen za dlouhých podzimních nocí.
Dámy sobě,

nostalgicky


Vaše I.

obr. 2

obr. 3

obr. 4

obr. 5






Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat