Colours wanted (hledají se barvy)


Krásné pondělí milé dámy,

jak jsem vám psala v minulém článku, na posledním nákupním zátahu jsem viděla mnoho nového, něco i pokoupila. Co se mi ale nesplnilo, bylo koupit si na jaro něco barevného. Moje super modrá košile s puntíky je úžasná, ale představovala jsem si, že potkám i překrásný jarní kabátek nebo sáčko, alespoň v pastelové barvě. Letos bych se dokonce cítila i na bílé sáčko s velkými květy. Takové jsem bohužel nikde nenašla.



Rozhodla jsem se, že letos budu romantická, alespoň v módě. Takže si sním o svém květovaném pokladu, který se mi snad podaří někde ulovit. V tom si vzpomenu, že z loňska jeden skvělý květinový kabátek mám! To nic nemění na tom, že letos se cítím i na světlejší barvy, třeba na baby blue, která není moc okoukaná a od dob, kdy mě Carrie ze Sexu ve městě uchvátila baby blue svetrem, prostě nějaký kousek v této barvě potřebuju, chápete. J



A co vy dámy? Jaký je váš nákupní plán na tuto sezónu? Lákají vás znovuzrozené zvonáče a trendy hippie styl nebo spíše kožený křivák, který dodá mladický šmrnc, námořnický styl nebo ještě něco jiného, čím byste nás ostatní mohly inspirovat?

Lovu zdar,


Vaše I.




Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat