Zamilovala jsem se!

Je jaro a jaro lásce přeje.

Ale ne, nejedná se o chlapa :D  Toho doma mám  již 16 let a zatím to semnou zvládá stejně jako já s ním.

Snad každá žena i ta co se módou extra nezabývá, má něco z ženského šatníku nejraději. Je něčím posedlá. Někdo má šaty, jiná šperky, jiná kabelky…..  a já mám boty.
Na zimu ani tak ne, ale jakmile přijde jaro „je to v háji“ potřebuji zase nějaké ty pěkné botičky.
Upřímně říkám, že ihned po koupi bot přijdu domu s myšlenkou, že by k nim bylo třeba dokoupit i kabelku, ale za ta léta jsem se naučila vybírat boty a kabelky tak, aby šli kombinovat J netřeba dráždit chlapa vyššími vydáními J

Tentokrát jsem se ale zamilovala u Blanky.

Přiznávám se, že jsem spíš kalhotový tip. Mám ráda pohodlí, ale v létě si ráda vezmu i šaty nebo sukni. Cítím se ženštěji, krásněji a volněji.

I když obchůdek u Blanky prohlížím tak moc často, že mám pocit, že všechny šaty znám, nyní jsem tu za jiným účelem. Chodím a hledím na boty. Na ty nejúžasnější boty na celém světě!


Jsou na mě poměrně vysoké, ale stále mě lákají.  Než jsem odkráčela na mateřskou, pohybovala jsem se na podpatcích celkem běžně. S kočárkem to moc nešlo, ale i tak jsem jedny letní čas od času vytáhla se slovy „dnes za matku dámu“.

A tak si tu sním. Dívám se na ty boty a potřebuji někomu sdělit, že jsou to ty nejlepší boty na světě, že to jsou přesně ty mé vysněné a že mám opravdu silnou vůli, když si je ihned neobjednávám jako lék na bolest ( ve středu mi vydolovali zub moudrosti).

Prohlížím si číslo 38. To je to moje číslo!

A na čem „ujíždíte“ vy milé dámy?

Každá máme přeci něco. Znala jsem kdysi kolegyni, která ujížděla na čelenkách. Tak co, pochlubíte se v komentáři pod článkem?

Krásný víkend vám přeje


Eva

Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat