Jarní paprsky: sluneční brýle



Krásné pondělí milé dámy,

dnes je můj článek o slunečních brýlích.  Jak jistě předem tušíte, budu vám zas a opět básnit o něčem, co je zaručeně retro. J Trendy se mění, hollywoodské hvězdy milují retro jako my a často jsou vidět v těchto brýlích na první pohled poněkud zvláštního tvaru. Ještě jsem se k nim sama neodvážila, ale ty se zlatou obroučkou mi přijdou velmi lákavé. Dolce Gabbana na sezonu jaro 2016 přichází přímo s obřími brýlemi a také s květinovými vzory na bílém podkladě, které jsem avizovala v minulém článku.


Já jako milovník retra a svébytného osobního stylu doporučuji příliš módním trendům nepodléhat. Vždyť právě ani ony hvězdy to nedělají a tím, že začnou nosit něco odlišného, trendy samy vytvářejí. 

Samozřejmě nepředpokládám, že by se podle nás „malých“ českých žen točily světové trendy.  Jsem přesvědčená, že se zachováním určité soudnosti a schopnosti kombinovat staré i nové můžete dosáhnout velmi efektních módních výsledků bez nutnosti dodržovat sezónní trendy.
Na druhou stranu vzít si něco vyloženě módního je příjemně osvěžující, něco jako módní milostný románek. Vzplanete touhou například po děravých džínách, párkrát je ponosíte, vášeň pohasne a vy se pokorně vrátíte ke „svému“ stylu.

A co vy dámy? Jaké trendy lákají vás při prvních slunečních paprscích? Nebo se trendy nenecháváte ovlivnit a saháte po osvědčené klasice? Inspirujete i nás?

Brýlím zdar,


Vaše I.













Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat