Šik jako Francouzky - Módní tipy 2. část

Přeji příjemný den krásky,

dnes pro vás mám další článek na téma módních tipů ze šatníku Francouzek, který je o umění kombinovat módu. Kombinování souvisí už se samotným nákupem oblečení. Je potřeba si uvědomit, jaké barvy nám sluší a k čemu se to dané oblečení bude hodit.

Já sama se při každém nákupu soustředím na to, abych k tomu danému kousku měla doma minimálně tři kompletní outfity. Věřte, že časem to nebudou jenom tři, ale třeba i deset a více kombinací. Není to jenom ekonomické, ale také ekologické, ale o tom až někdy příště :). Když už se rozhodnu pořídit nějaký dražší kousek, nosím ho v podstatě celou sezonu a měním jenom doplňky. Doplňky v tomto případě nemusí znamenat, že máte plnou skříň bot a kabelek. Francouzky nosí nadčasové klasické kabelky i boty, které nepodléhají módním trendům a vydrží roky, do těch se prostě vyplatí investovat.

Umění kombinování Vám ukážu na fotkách dole, většina outfitů je zkombinovaná s koženou bundou, která se nehodí jen pro motorkářky a postupně se stala základem šatníku mnohých z nás.









Jistě jste si všimly, že všechny outfity vycházejí ze čtyř základních barev, které se výborně kombinují a podle toho vybírám další oblečení ve stejných barvách nebo v barvách, které s nimi ladí. Já preferuji modrou, červenou, černou a bílou, ale každá jsme jiná, takže věřím, že každá máte paletu trochu jinou.




Další kapitolou jsou vzory, na outfitech vidíte hlavně proužky v mnoha variantách. Proužky se nosí každou sezonu, takže jsou opět ideálním základem šatníku. Takové kvalitní pruhované triko se dá vzít k sukni, k riflím i na formálnější příležitosti. Když přidáte hedvábný šátek, sako a klasickou sukni nebo kalhoty s lodičkami a kabelkou budete neodolatelné. A nesmím zapomenout na proužkované šaty od Blanky, např. zde, zde, zde a zde.




Pokud vás zajímá něco dalšího, tak v roce 2011 vyšla moc pěkná kniha, která se jmenuje "Se šarmem Pařížanky", nebo si počkejte na další článek :).

Vaše Libu



Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat