Jaro volá po šatech!

Dokonale střižené šaty od Lindy Bop Josephine
Lehounké šimrání od kotníků až nad kolena má na svědomí sluníčko a jeho první jarní paprsky. Snaží se ze všech sil, a tak nejsou v těchto dnech výjimkou ani teplotní skoky v řádu desítek stupňů. Zrovna dneska to vypadá spíš na pozdně jarní den. Všude kvetou stromy, zlatý déšť a vůně jara láká k odpolední procházce do města.

Víte, milé dámy, co to znamená pro nás? Že můžeme odhodit do skříní těžké kabáty a vysoké boty a dát zase šanci našim milovaným šatům. A protože je všechno v jednom květu, nerušme harmonii přírody a přidejme se na do květinové vlny i my.


Retro šaty od Lady V London

Dámy, které máte plošší bříško a hubenější nožky, tento střih je přesně pro vás. Kvetoucí šatičky jsou velmi lichotivé a v jarních ulicicích k vám přilákají pohled nejednoho kolemjdoucího. Chybí jim  jen červené nebo modré balerínky či lodičky, džínová bundička do pasu a kabelka z barevné škály, kterou šaty nabízí. Nezapomeňte na červené rtíky a nahý make – up. Budete zářit jako jaro samo J.

A teď něco pro ty, ke kterým byl osud štědřejší ve všech ženských oblastech. Dokonale střižené šaty od Lindy Bop Josephine vynikají skvěle padnoucím dekoltem a zvýšeným pasem. Lehce tak schovají bochánek na břiše i trošku širší boky. Jako doplňky zvolte cardigan nebo kratší sáčko, boty na klínku a můžete vyrazit na jarní nákupy. Svět zkrásní s každou dívkou či dámou v šatech.

A můj poslední tip patří štíhlým éterickým vílám, kterým drobné kvítí, vypasovaný střih a rafinovaný dekolt pomůžou zamotat hlavu i sousedce ;). Pouzdrové šatičky Doris Sky využijete do kanceláře i na jarní svatbu. A pokud se chystáte s kamarádkami do wellness a pak na pozdní oběd, nemůžete vybrat lépe.


Milujeme šaty, a proto nehledáme důvody, proč je nenosit, ale způsoby, jak v nich vždycky vyniknout. Využijte slunečné dny a dopřejte pánům pohled, po kterém se jim tolik stýskalo J. Nabídka šatů je pestrá a vybere si každý. Jaké šaty jste na přivítání jara oprášila vy?

Zuzka


Pouzdrové šatičky Doris Sky

Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat