Prima balerínky z Primarku



Krásné pondělí milé dámy,

jarní (rozumějte teplé) počasí se nám nezadržitelně blíží. Dříve jsem rovnou z kozaček „skákala“ do balerín. Můj močový měchýř však již před lety rozhodl, že takto riskovat už nesmím, proto se velmi dlouho osměluji a někdy ještě v květnu nosím kotníčkové boty.

Balerínky však mám nachystané v pozoru. J Letos na mě čeká úlovek z Primarku: klasické semišové černé, semišové gepardí a to nejlepší nakonec: béžové lakovky s černou špičkou a zlatým řetízkem na špičce!!! Tradá J Tenhle typ hledám už rok. Překvapivě i dražší boty jsou např. příliš úzké, nesednou atd. Světe div se, poklad jsem našla v tomto řetězci. Jako bonus, mají malinko nafouknutou vnitřní stélku, aby nejvíc zatěžované části chodidla nebyly tolik namáhané.


A co vy dámy, jaká je vaše oblíbená jarní obuv? Máte taky rády balerínky, nebo vám vadí, že jsou bez podpatku a zdá se vám, že v nich „padáte“ dozadu? Máte rády podpatky? Podělte se s námi o své módní triky a nápady.

Ať už si koupíte jakékoliv boty v jakémkoliv obchodě, přeju vám pevný krok a úsměv na tváři, ať vám i taková maličkost jakou je vysněná botka udělá velkou radost.

Až budete číst tyto řádky, budu na druhém nákupním „zátahu“ v Drážďanech, tentokrát zaměřeno na spodní prádlo a na to, co mi cvrkne do nosu? Poreferuji vám příště.

Dámy sobě,

Vaše I




Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

2 komentáře:

  1. Miluju nákupy v Drážďanech. Dobrá kvalita za dobrou cenu, ideální nejen pro pohraniční ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s Vámi Andreo, za nízkou cenu výborná kvalita. Někdy se prostě vyplatí vyplout ze svého malého rybníčku do cizích vod a nabrat inspiraci :) A co Vy ostatní, dámy? Máte zkušenosti s nákupy v zahraničí? Byly jste spokojeny? Máte nějaký super kousek, který stojí za pochlubení se? Těšíme se na Vaše tipy :)

    OdpovědětVymazat