Sukně kolem dokola

Jaro je v plném proudu, kabáty zůstávají postupně ve skříni, a  každá z nás touží vypadat žensky. Volba jistě padne na letošní hit – kolovou sukni, která na ženě vytvoří sexy siluetu.
Kancelářské pouzdrové sukně, které jsou nutností našich šatníků můžeme oživit právě další z ženských sukní a to sukní kolovou.

Kolové sukně vypadají velmi žensky. Jejich střih z 50. let byl inspirován právě ženami, které chtěly vypadat žensky a dokonale. Výhoda tohoto střihu je i v tom, že sluší většině z nás. Kromě štíhlých žen sluší i baculkám, protože schovají širší boky a stehna, a naopak zvýrazní štíhlý pas. Vytvoření těch správných proporcí je namístě.

Vybírat můžeme z nejrůznějších materiálů, kolové sukni se meze nekladou. Může být klidně i z kůže. Kolovou sukni si můžeme pořídit jak v mini délce, tak ke kolenům nebo i v midi délce pod kolena – všechny vám prokážou dobrou službu a vaše postava krásně vynikne. Na výběr máme spousty vzorů, které jim sluší, jako jsou proužky, puntíky nebo květinové vzory. A pokud vzorům dvakrát nefandíte, určitě naleznete i spoustu zajímavých jednobarevných modelů.
Kolová sukně se dá kombinovat s kratším topem, nebo něčím, co lze zastrčit do sukně, protože to co má být vidět, je pas. Doplnit můžeme trendy koženou bundičkou, která dá modelu ležérnější vzhled. Lodičky by samozřejmě neměly chybět, protože zvýrazní siluetu, ale super budou i baleríny, ve kterých se budeme cítit pohodlně. 

Kolová sukně není složitá svým střihem, je jednoduchá na výrobu. Dá se ušít buď s pevným páskem a nebo s pružným pasem, a nebo pro nás, méně šikovné se dá koupit i s překrásnou spodničkou, která se těší v poslední době velké oblibě. Sukně pro všední den, ale i pro společenský večer oslavuje ženskost módní ikony Audrey Hepburn.

Mili



Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

1 komentář:

  1. Dobrý den, je slušnost se zeptat nebo použít odkaz na stránky, ze kterých jste vzali fotky sukní. Kreativik

    OdpovědětVymazat