Dětská móda s duší

Miluji vintage módu a zkrátka ten starý původní styl obecně.

Snad právě pro to jsem byla nadšená, když jsem se dozvěděla, že mohu psát pro tento blog.
Už léta nakukuji na stránky Jeanne d´Arc living . Miluji ten styl celý, ale její móda, zejména ta dětská, mě uchvátila a stala se mým snem.


Umím si představit svou dceru takto oblečenou. Mnoho šatů nebo setů by se dalo pohodlně nosit i dnes do školy a nevypadalo by to ani divně. Toto oblečení na dětech zvýrazňuje jejich dětskost a zjemňuje jejich vzezření. Stejně jako dospělých žen, kdy vintage oblečení prohlubuje jejich ženskost. Dnes, kdy dívky na základní škole vypadají podstatně starší, mě toto oblékání velmi láká.

Sama mám zkušenost s historickou módou v podobě kostýmů, protož jsem se věnovala období třicetileté války. Bohaté šaty na plesy, jednoduché pro vesnickou ženu a hlavně pohodlné spodní prádlo, které si šiji sama a v létě v něm moc ráda spím.
Přijdu si hned krásná a mé kypřejší tvary mě hned méně děsí. Zkrátka jak jsem psala, vypadám žensky.


Dětská móda od Jeanne d´Arc living vypadá pohodlně, kouzelně a dýchá na vás nejen duší babiček, ale i přirozeností a jednoduchostí.

Můžete dle fotek posoudit sami.

Fotky jsem si vypůjčila na Pintrestu ze stránek Jeanne d´Arc Living, kde až zrak přechází z té nádhery.

Co si myslíte vy milé dámy? Neslušelo by dětem toto oblečení lépe, než kostkaté kalhoty s mikinou s lebkou nebo džíny s trikem rokerky?

Já myslím, že ano, že naše děti i v té módě moc spěchají a to včetně mé dcery. Musím ale na její obranu říct, že ve volném čase dává přednost i mým výrobkům, které se snažím ( leč stále maně) stylizovat do Jeanniných modelů.

S přáním pěkného víkendu


Eva


























Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat