Technologie jako módní doplněk


Co všechno umí vaše hodinky? Kolik bajtů má váš přívěsek? Možná se ptáte, co je to za praštěné otázky, vždyť přece hodinky jsou tu odedávna od toho, aby ukazovaly čas. A srdíčko na řetízku úchvatně doplňuje váš outfit.

Čím dál častěji se však objevují věci denní potřeby, které toho vedle dekorativního účelu umí ještě daleko víc. Váš přívěsek může skrývat USB paměť, která pojme všechny vaše dokumenty nebo zabezpečí internetové bankovnictví a vy si pak můžete připadat jako pravá špiónka.

Hodinky, nebo jen náramky bez displeje či ciferníku, vám mohou pomoci udržet vás v kondici. Dlouho sedíte? Váš náramek vám to připomene, a ještě spočítá kroky, které při své aktivitě uděláte. Některé dražší modely umí snímat tep, takže si při cvičení můžete zvolit optimální úroveň zátěže. Fungují však pouze, pokud máte v chytrém telefonu nebo tabletu nainstalovanou patřičnou aplikaci.


Někteří výrobci jdou však ještě dál. Nemůžete najít vyzvánějící telefon v kabelce, která se náhle změnila v černou díru? Zavolejte si z hodinek. Bojíte se zneužití svého telefonu? Bez blízkosti vašeho náramku odmítne poslušnost.

Fitness náramky i chytré hodinky dnes seženete od spousty výrobců v nepřeberném množství barev a stylů. Můžete si tak vybrat právě takové, které budou nejvíce lahodit vašemu oku či šatníku. Anebo sáhněte po modelu s výměnnými řemínky.

Barevné jaro přeje

Alena


Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat