DIY překvapení na Valentýna

Přeji příjemný den krásky, 

ať už svátek Sv. Valentýna slavíte nebo neslavíte, tento nápad můžete použít při každé významné i méně významné příležitosti. Výročí seznámení, výročí svatby, výročí prvního rande a tak bych mohla pokračovat do nekonečna. Je to prostě ideální příležitost, jak si s partnerem připomenout společně strávené chvíle, které už často odvál čas. Vytáhněte zaprášené fotky ze starých fotoalb, nebo zapátrejte v zapomenutých složkách svého počítače. Pro mne bylo vybírání fotek příjemnou vzpomínkou na všechny naše dovolené, výlety a oslavy. A to ani nemluvím o tom, jakou radost jsem udělala svému muži, když jsme nad fotkami společně zasmáli.


Co budeme potřebovat na výrobu?

Světelný řetěz
Fotky
Kolíčky
Barevné fixy


Jak na to?

Nejtěžší pro mne bylo vybrat místo, kam svoje překvapení nainstaluji, potom už je to snadné. Zavěsíme řetěz, na něj fotky a rozsvítíme. Pokud mezi fotky zavěsíte i dárek k výročí, váš protějšek se jistě zlobit nebude. :)

Jeden osobní tip: pokud budete fotky tisknout na obyčejný papír, doporučuji je zalaminovat, aby se fotky nekroutily. Můžete přidat i nějaké popisky a obrázky, fantazii se meze nekladou.
  


Přeji příjemné chvíle strávené ve dvou.
Vaše Libu
PS: příště se můžete těšit na pár tipů, jak se stylově obléci do chladného počasí.

Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat