Zimní sen: povlečení Matějovský


Milé dámy,

v jednom svém oblíbeném řetězci jsem si chtěla koupit nové povlečení, protože bylo prostě nádherné. Velké růžové květy, to teď prostě miluju. Odjíždím domů bohužel bez něj, poněvadž potisk byl úžasný, ale materiál na omak jen něco JAKO bavlna.

V tu chvíli jsem zjistila, že jsem zhýčkaná. Zhýčkaná kvalitou povlečení Matějovský. Máme několik sad krep deluxe. Materiál velmi příjemný, místo knoflíků schovaný zip, díky kterému mi převlékání peřin ani tolik nevadí, protože uděláte „zip´n´go“ (čti zazipni a jdi) a nemusíte půlhodiny provlékat knoflíčky dírkami. Miluju retro jak víte, ale ne co se komfortu v bydlení týká. Miluju první republiku a její styl, ale jsem ráda, že mám automatickou pračku, myčku, vysavač a napařovací žehličku.



Když si vzpomenu na takové ty umělohmotné knoflíčky, které se před praním z peřin sundávaly a při povlékání zase nandávaly, vzpomenu si i na ten vztek při povlékání.  Když jste si na knoflíček náhodou v noci lehly, ráno vás bolela hlava a knoflík jste měly obtisknutý ještě do následujícího večera J

A co vy dámy, kterému materiálu dáváte přednost? Snesete barevné vzory a krep, láká vás satén nebo nedáte dopustit na bílou naškrobenou klasiku?

Dnes ala budoir,


Vaše I.



Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat