Valentýnský tip: Chateau Mcely

 odkaz

Milé dámy,

dnes mám pro Vás extra úchvatný valentýnský tip. Nebudu přehánět ani trošinku, když řeknu, že je to něco absolutně luxusního. Slyšeli jste už někdy o Chateau Mcely? Pokud ne, jedná se o podnik, který dostal ohodnocení jako nejlepší restaurace v roce 2014 podle Maurerova Grand Restaurant Guide.

Zámeček má svou atmosféru luxusu. Recepční vás uvítá a pomůže vám s kabáty, interiér v zámeckém stylu s moderními prvky vám vezme dech. Obsluha je v tom nejlepším slova smyslu jak z dávných dob a prvorepublikových podniků. Menu je osobité a originální. Já jsem si dala úžasný srnčí hřbet na mrkvovém pyré. Čaj dostanete v rozkošné konvičce, k tomu med ve skleněné dóze a přesýpací hodiny na určení správné doby vylouhování čaje. A můžete vychutnávat. Víte, jak jsem vám psala v článku o Poirotovi, jak jí ten svůj toastíček ke snídani, tak přesně tak. Tenhle podnik vám už z principu nedovolí hltat ani nikam s jídlem spěchat.

 Odkaz.

Dezert na závěr mě dostal do kolen. Kdo milujete sladké jako já, určitě také oceníte. Fondán politý čokoládou nezní exoticky, ale při prvním soustě jsem se málem rozbrečela dojetím a to nepřeháním.

Takže dámy, pokud si aspoň na chvilku chcete užít pocit naprostého luxusu a výjimečnosti, vydejte se tam, stojí to za to.

S láskou,


Vaše I.

 Odkaz.

Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat