Šaty, nosit nebo ano?



Možná jste milovnicí šatů, stejně jako já a ve skříni Vám jich visí víc než kalhot. Možná ale různé šatičky a sukýnky chodíte teprve okukovat a váháte s jejich pořízením. Možná jste už pár šatů vyzkoušela a máte pocit, že Vám žádný střih/typ/materiál nesedí. Patřila jsem donedávna do té poslední kategorie. Nejsem žádná vychrtlinka, takže ve většině šatů konfekčních velikostí v obchodech nákupních center vypadám jak dobře nacvaknutý špekáček. Měla jsem pocit, že mám na sukně a šaty moc velké všechno a že nejlíp je mi v džínách a tričku. Pak jsem ale objevila kouzlo značky Lindy Bop. A tady jsou moje důvody, proč už dneska trávím 80 % času v šatech:


a) Značka je původem z Anglie, kde už dávno pochopili, že holky nekončí velikostí L (nebo XL). Na trhu jsou tak běžně k dostání šaty až do velikosti 26 (jen pro představu: XL = 16!)

b) Šaty jsou cenově dostupné a dají se nosit jak ve všední dny (svetřík, kozačky), tak i na různé večírky a párty (lodičky, spodnička a trošku lesklých doplňků).

c) Jejich materiál je velmi příjemný a pevný. Nepůsobí jako laciný hadr.

d) Na celé řadě modelů jsou kapsy!! Miluju je.

e) Mají spoustů střihů, takže zatímco boubelce krásně poslouží Audrey, Tara nebo Vivi (názvy modelů), štíhlejší nebo sportovnější dámě určitě padne Vanesa nebo jakýkoli jiný wiggle (vypasovaný, pouzdrový) střih.

f) Délka nad nebo těsně pod kolena je dostatečně sexy, ale zároveň nechává dost prostoru pro představivost J.

g) Jedny šaty = x verzí modelů; vezměte si k nim tenisky, lodičky, baleríny, vsaďte na tón v tónu nebo kontrast. Buďte zase rozpustilou holkou a nebojte se pozornosti!

h) Uslyšíte lichotky, spoustu! Šaty jsou výrazné a krásné, proto vám je budou chválit kolegyně, kolegové, partner i cizí lidi. Užívejte si to…

i) Jsou pohodlné – zvolte dobrý střih a velikost a budete mít pocit jako v bavlnce. I ve dnech, kdy by každá z nás zůstala nejradši v mega mikině a volných teplácích zalezená někde pod peřinou.

j) Dnešní doba plná výhod znamená i pro vás možnost objednat si šaty po konzultaci až domů, v pohodlí si je vyzkoušet a buď vyměnit, nebo vyrazit ven a být za paní úžasnou! Nestojí to aspoň za zkoušku?

Zuzka






Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

2 komentáře:

  1. Šaty od Vás mám, se vším co jste napsala souhlasím a doplňuji jen o postřehy, že šaty a sukně opravdu více lichotí postavě než kalhoty, více toho schovají. A já mám takovou zkušenost, že od doby kdy nosím z 98% jen sukně a šaty (nejen Lindy Bop) tak se ke mě převážně muži, ale i ženy chovají jinak, zdvořileji, jsou usměvavější, milejší :). Ženskost jako taková se vytratila a pomalu se začíná zas vracet. Holky, ženy, dívky, matky, babičky, buďte ženské a zkuste to :)!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      moc díky za reakci - doslova s ní souhlasím :)! Na ten ženský faktor bych málem zapomněla, ale definitivně je tam <3!

      Vymazat