Asi vlasy: jarní detox



Krásné pondělí milé dámy,

dnes mám pro vás další článek o stále ještě předjarní péči. Vlasy v zimě dostaly pořádně zabrat: kořínky byly téměř několik měsíců schované pod čepicí, konečky jsou vysušené od mrazu a větru, pokožka hlavy potřebuje taky oživit. (Pokud se vám po zimě nedejbože udělaly lupy, měl by pomoct starý dobrý Head and Shoulders).



Při mytí můžete od uší ke konečkům nanést výživný balzám nebo masku (Toni and Guy, Collistar). Co však funguje nejrychleji a nejefektivněji jsou vlasové olejíčky, které se vtírají do suchých nebo mokrých vlasů po umytí a nesmývají se (L´Oréal, Avon, Oriflame). Použijte malé množství, které vetřete jen do konečků. Už po pár aplikacích budou vlasy hladké a lesklé. Pokud máte vlasy hodně zničené, můžete tyto olejíčky nebo univerzální kokosový olej nechat na hlavě po celou noc. Jistě můžete použít i babičkovské triky jako jsou žloutky nebo olej. Žloutky ovšem na hlavě přes noc nenechávejte. V dobré víře jsem to udělala jednou a celou neděli jsem je z vlasů cítila a příjemná vůně to tedy zrovna nebyla.






Pokud se vám například po porodu nebo jiné životní události stalo, že vám neroste tolik vlasů, moje kamarádka Míša doporučuje sérum Biohar na zvýšení objemu vlasů a zaručuje, že vám začnou růst vlasy i tam, kde na chvíli přestaly.



Ať je tedy vaše hříva vždy oslnivá,


Vaše I.




Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat