Kabelky v barvách duhy

Přiznám se vám k jedné věci. Co se kabelek týče, jsem stará konzerva. A navíc ještě vybíravá. Dlouhé roky jsem používala stále stejnou cross body tašku až do roztrhání těla (doslova). Jednoho dne mi ale došlo, že jestli chci vypadat jako dáma, nemůžu pořád chodit s batohem. A tak jsem se dala do hledání ideální kabelky.

Vím, že nechci černou, nelíbí se mi našité kapsy, výrazné ozdoby a kupodivu ani španělské mandaly. Nakonec mé pátrání přineslo kýžené ovoce a můj šatník získal posilu v podobě několika kabelek v barvách duhy. Jsou tvarově jednoduché, ale velmi prostorné.


Zejména poslední dobou, kdy kvůli svému zvláštnímu způsobu stravování musím nosit jídlo v krabičce s sebou, potřebuji dostatek prostoru. Vedle toho peněženku, knížku, tablet a hromadu dámských nezbytností, a stále zbude prostor třeba na deštník. Taková je podle mě ideální kabelka.

A pokud na celodenní přísun potravy náhodou nezbude místo, existují i speciální tašky přesně pro tento účel. Jejich výhodou je, že nádobu s jídlem udrží ve vodorovné poloze, což se ne každé cross body kabelce podaří. Získáte tak jistotu, že se váš špenát nerozprostře mezi daňové přiznání a učebnici angličtiny.

Abyste našly tu svou (skoro) jedinou

vám přeje


Alena

Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat