Zombíci! Utíkej!





 Slibuji, že dnešním příspěvkem uzavírám sportovní trilogii. Už máme hodinky chytřejší než samotný uživatel a skvělé boty, které se doslova těší na pořádný výlet (sotva roztaje sníh). Pokud k tomu všemu hledáte ještě tréningový program, mám pro vás jeden tip.

Zejména ten, kdo se neobává fantastické literatury ani napínavých filmů, bude jistě potěšen, že se při svém běhání může stát součástí příběhu. Plného zombií. Zavažte tkaničky, nažhavte smatphony, nasaďte sluchátka a utíkejte. Před zombíky.

Aplikace Zombies, run! vám do běhu, který si zpříjemňujete svojí oblíbenou hudbou, přidává příběh, jenž vás nutí utíkat rychleji. Jinak vás dostihnou zombie. Nejdete se jen tak bezcílně proběhnout. Jdete do pustiny hledat ztracené lékárničky, zbraně a další potřebné věci, a pak se musíte vrátit do bezpečí kempu. A to dost rychle, zombíci mají hlad.

Pro začínající běžce esistuje i varianta 5K, která vás postupně naučí, jak uběhnout prvních pět kilometrů. Aniž byste byli sežráni zombíky. Celý příběh se odehrává anglicky, váš běh se tak zároveň může stát dvojitou výukovou lekcí. A váš neživý lektor má aprobaci tělesná výchova s angličtinou.

Aby vás běhání bavilo a nestaly jste se při něm čímsi obědem vám přeje

Jolly Alpha Five Niner

Alena




Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat