Šik baculky


Jaro se blíží. Kvapem. To je fakt. No a myslím, že nejsem jediná baculka, jediná tvarově výrazná a nepřehlédnutelná. V dobrém. Proč tedy nepodtrhnout naši ženskost ve „velkém“. Bude zapotřebí nechat ve skříni oblečení, které maskovalo nějaké to kilo navíc a vyjít prostě s kůží na trh.

SPRÁVNÁ VELIKOST
Není třeba nosit neforemné velké sukně, není třeba celé jaro a pokračující léto nosit kalhoty, ale naopak, zkusit zvýšit sebevědomí nějakými parádními sexy šaty. Já vím, některá z nás má tendenci své přednosti maskovat. A to je velká chyba. Protože, co si budeme povídat, nemusíš vypadat jako Bridget Johnson v horším období. To na nikoho nezapůsobíš. No a druhý extrém, oblečení příliš malé, ba ne, to nám kila neubere. Tedy se nabízí – zvolit správnou velikost. Není nad pohodlnost a to, když se cítí člověk dobře s sebevědomě.

ČERNÁ NENÍ PRO KAŽDÉHO

Říká se, že černá barva zeštíhluje, ale ne pro každého to platí, některé typy podle barevné typologie černou mít nemůžou. I když jsi baculka, nemusíš nosit černou a nemusíš se bát výraznějších barev. Barva umí rozzářit obličej a budeš působit svěže. A pokud se na barevné necítíš, zvol jednoduché triko a můžeš jej doplnit barevnějším šátkem.

BÝT IN JE FAJN, ALE….
Každý rok vyjdou návrhářské domy s novými trendy. Vytvářejí rok co rok nové módní kreace a super kousky, především pro modelky a převážně štíhlé ženy. Není třeba se držet módních trendů jen proto, že je to IN. Každá z nás by si měla najít svůj nadčasový styl, ve kterém bude vypadat dobře a nespoléhat se na nepřehlédnutelnost v novém trendu.


MATERIÁL JE ZÁKLAD
My baculky máme bříško i boky a tak bychom rozhodně neměly podceňovat výběr materiálu. Maskujeme li bříško, je lepší sáhnout po látce, která je s příměsí elastanu, neškrtí a jen velmi jemně obepíná postavu. Vzdušný materiál je bonus pro teplé dny.

ŠATY ŠATY A ZASE…….ŠATY
Jsme ženské, nosme šaty. I tady na webu máš dostatek inspirace. Nemusíme se zahalovat, ale je třeba nechat vyniknout našim přednostem, jako jsou větší ňadra, a nebo štíhlý pas. Nebo si můžeme pomoci tvarovacím spodním prádlem a pak šup , klidně do šaty. Nech se inspirovat zde na http://www.blankastraka.cz/ , protože i tady je vidět, že baculka může být šik a in, stylová lady xxl.

Mili




Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat