Desatero pro podzimní pohodu

(tipy a triky jak přežít dlouhé tmavé večery a dny bez újmy na duši)

Bude to znít jako klišé, ale prostě to funguje a pokud ne, uvedené body zopakujte v uvedeném pořadí každý den, v případě potřeby i vícekrát denně.

1) Vykoupejte se a umyjte si hlavu (ano umyjte si ji, abyste po poledni nemusely propadat dotěrnému pocitu, že ta ofina nebo vlasy vzadu jsou mastné, plihlé, že jste si je prostě měly umýt = zbytečně zkažený den).

2) Namažte se voňavým krémem.



3) Upravte se: naličte se podle zvyklostí. Pokud propadáte podzimnímu splínu, použijte vodě odolnou řasenku. Pohodlně a krásně se oblečte. Navoňte se tou nejlepší a nejkrásnější vůní co máte. Nenechávejte si ji na vzácnější příležitost, tou je právě dnešní malý šťastný den.


4) Dejte si kávu do nejoblíbenějšího hrníčku, popřípadě si kupte nový nejoblíbenější. K tomu si dejte něco sladkého. To se na podzim vyloženě musí, nejlíp zabírá přecukrovaný štrůdl nebo kakaová bábovka s kokosem.



5) Poslouchejte svou oblíbenou hudbu. Vyberte tu pozitivní, jinak oceníte voděodolnou řasenku, viz. bod č.3.

6) V případě, že během dne propadáte únavě a smutku v práci, zopakujte bod č.4. Kávu si udělejte do nového hrnečku, který jste si koupila speciálně do práce.



7) V případě, že jste šla domů v dešti, vánici atd., zopakujte body č.1  a č.4. Místo kávy si dejte horkou čokoládu nebo svařený džus s badyánem, hřebíčkem a skořicí, tentokrát do roztomilého hrnečku.



8) Zapalte několik vonných svíček ve stylových, romantických svítilnách nebo svícínkách.

9) Pusťte si film, který vás zaručeně pobaví.



10) Den zakončete bodem č.1, případně zahrňte další povzbuzující a relaxační aktivity.

Ať jsou Vaše nadcházející krátké dny co nejpříjemnější.

Dámy sobě,


Vaše I.

Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat