Nelakovat, nalakovat, potáhnout, nastavit?

Toto jsou čtyři způsoby, jak se ženy obecně staví k údržbě nehtů. Ráda pozoruju ženské ruce, ke kterým upravené nehty nerozlučně patří, a ráda sleduju gesta, kterými ženy svou gestikulaci provázejí.




Já miluju rudé, korálové, temně rubínové a malinové odstíny. Každá z vás, která to má stejně, mi dá za pravdu. Je fuška nalakované nehty udržet. Vypadají dobře většinou jen první den po nalakování. Pokud chcete výrazný vzhled, nanesete dvě vrstvy. Máte-li štěstí, při zasychání laku neusnete u televize. Pokud usnete, obtiskne se vám do skvěle nalakovaných lesklých nehtů vzorek polštáře a máte po efektu. Popřípadě se vykoupete, umyjete hlavu, nádobí a konečky jsou oprýskané - máte po efektu. Pokud stihnete ráno přelakovat, nehty v ranním shonu nestačí zaschnout. Lak pak máte na kabelce nebo na kabátě a máte po efektu. Pak přijde ta nejhorší fáze. S oprýskanými nehty jdete do práce a do obchodu, ruce se snažíte maskovat a schovávat. Celá jste za dámu, ale nehty kazí celkový dojem a vy to víte. Chtě nechtě, vaše ego dámy krvácí.

Před rokem mě zaujal úvodní článek v jednom ženském časopise o gelovém potahu nehtů, který bez újmy vydrží 3 týdny až měsíc. Tak jsem do toho taky „šla“ a nelituju. Nehty zůstanou po celou dobu krásně lesklé, žádné oprýskané špičky, žádné vzorky od polštářů. Zároveň vypadají přirozeně a nejsou uměle prodlouženy. Toto je tedy můj tip pro všechny milovnice tmavých a rudých odstínů, které se trápí s oprýskanými špičkami hned druhý den po nalakování.


Ať jste se svými nehty vždy spokojeny,


Vaše I. 








Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat