Pandora – dárek s vlastní identitou


Vánoce se blíží, dárky na poslední chvíli! Váháte s dárkem mamince, přítelkyni, říkáte si, co darovat, když všichni všechno mají? Co takhle dárek, který podtrhne ženskost a půvab a vyzdvihne osobnost ženy? Kupte Pandoru, dárek, který odhalí identitu jejího nositele.

Žena a šperk, to jsou spojené nádoby, které k sobě patří. Šperk ženě zvedne sebevědomí a rozzáří den.  A co potom šperk, který podtrhne ji samotnou? Na to myslí Pandora. Šperky Pandora odráží pocity, odráží duši a charakter. Každá z nás je charakterizována svými vlastnostmi a svými hodnotami. Žádná z nás není stejná, stejně jako není stejný náramek Pandora. Není nic více povzbuzujícího, než si obléknout šperk, který nám sedí jako dobře padnoucí oblek. 

Ať už koupíte dárek pro maminku, kamarádku, přítelkyni, nebo sama pro sebe, ať už nepřímo navigujete manžela či přítele, Pandora, nejoblíbenější šperk současnosti podtrhne vaši identitu a charakterizuje vás v tom nejlepším smyslu slova. Jste nezávislá, romantická? Sentimentální? Je ve vašem životě nová životní událost? Narození dítěte? Nebo jste začala podnikat třeba v gastronomii. Máte ráda moře? Přívěšek moře je nádherný. Máte nový módní krejčovský salon? Nůžky budou to nejlepší…… Jste nezávislou, sentimentální nebo milujete rodinu?


Pandora pamatuje na vše. Mimo kolekcí ke čtvero ročním obdobím nabízí kolekci na vánoce, Disney kolekci, nabízí přívěsky s charakteristikou povahových vlastností. Pandora, to jsou přívěsky s významem. 

Chcete vyjádřit uznání někomu, koho máte rády? Je to jeho starostlivost, víra, zvědavost, jeho důstojnost, svoboda nebo intuice, též nazývána jako moudrost duše? Přejete mu zdraví? Je rodina pro něj vše? Rozmazlete sebe sama, nebo někoho výjimečného výjimečnými přívěsky, přívěsky, které dotvoří osobitost obdarovaného, odhalte sebe sama s Pandorou.



A pak možná, stejně jako já, dostanete dárky dva. Náramek Pandora s přívěsky, které vás charakterizují a odhalují vaše já a pak hřejivé potvrzení toho, že vás vaši přátelé a blízcí dobře znají a že vám naslouchají.

…….tak zase příště.

 Mili


Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat