Nejlepší rok v životě?




Poslední den roku 2015. Nevím jak u vás, ale mně přijde, že byl nedávno únor. Celý rok uletěl, jako by mu někdo nabídl, že když to zvládne rychleji než za 365 dní, může týden navíc odpočívat :).
Navzdory jistě zběsilosti jsem toho zvládla letos víc než dost :). V první minutě roku 2015 jsme se zasnoubili v Beaunne ve Francii. (Jsem zvědavá čím tohle můj drahý letos trumfne;). Navštívila jsem Francii, Rakousko, Švédsko, Řecko, Slovinsko a znovu Francii. Mezitím jsem uspořádala jednu svatbu na zakázku, dvě konference, tři firemní akce a stihla se vdát a přestěhovat :).

Proč to tady vypisují? Protože i když se nám někdy zdá, že nám život klouže mezi prsty - stačí se jen zastavit a podívat se :). Možná tu bilanci nemáte tak nabitou nebo veselou. Možná jste ztratili někoho, po kom zůstalo jen prázdno... Možná se těšíte, až tenhle rok skončí a začnete od začátku:).

Moje dnešní "silvestrovské zastavení" má ale jinou myšlenku: právě končící rok byl z celé řady důvodů ten nejlepší v životě :). A já udělám všechno, co bude v mých silách, abych přesně za rok mohla říct znovu tuto větu a zase to byla pravda:).

A vám přeju do Nového roku dostatek všeho, co způsobí, že na konci roku 2015 si výše uvedené budete moci říct se mnou.

Milé dámy, šťastný Nový rok!

Zuzka




Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat