DIY vánoční větev


Přeji příjemný den krásky,

dnes pro vás mám naprosto jednoduchý návod na výrobu vánoční dekorační větve, kterou jsem chtěla vyrobit již několikrát a teprve letos jsem se k tomu odhodlala :). Protože bydlím v podkroví, nemám větev zavěšenou v okně, kde by byla nejhezčí, ale umístila jsem jí do prostoru. Větev by výborně vypadala i na balkonových dveřích nebo na vchodových dveřích místo tradičního věnce. Pro větev jsem se vydala jenom se švýcarským nožíkem a mužem, který pro mě větev uřízl :). Pak už stačí větev jenom očistit, pověsit a začít zdobit, je to trochu posilovna :).



 Co jsem použila na výrobu?

Větev
Včelařský drátek
Různé druhy stužek
Světelný řetěz
Šišky
Formičky na cukroví
Dřevěné a kovové ozdoby
Baňky
Smrkové větvičky
Polystyrenové koule polepené řetězem z kuliček
Tavná pistole




Jak na to?

Po zavěšení jsem větev omotala světelným řetězem a na drátku navázanými baňkami. Drátek jsem použila a i na zavěšení většiny formiček a dalších dekorací. Zbytek dekorací, šišek a baněk jsem zavěsila na různé druhy a délky stužek. Na výrobu stříbrných koulí jsem použila tavnou pistoli a řetěz se stříbrných kuliček, který jsem postupně kolem dokola lepila na polystyrenovou kouli, lepidlo z pistole, nesmí být moc horké, jinak začne tavit i polystyren a už to nebude koule,  :) takže pistoli v průběhu lepení vždy na chvilku vypněte ze zásuvky.
Vše jsem různě kombinovala a posouvala, dokud jsem s výsledkem nebyla spokojená, chce to trochu citu a občas se na dílko podívat s odstupem několika kroků.  

Přeji příjemný prožitek z tvoření.
Vaše Libu

PS: příště se můžete těšit na několik vánočních rychlovek, které se dají vyrobit na poslední chvíli :)




Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat