Ano, vím, že mé šaty jsou úchvatné




Milé dámy, věřím, že jste na novoročním večírku zazářily, zejména pokud jste zvolily některé ze šatů od Blanky. Chci se s vámi podělit o své zážitky s krásnými šaty.

Retro módu oblékám téměř přesně rok a za tu dobu se u mě sešlo několik krásných kousků, které budí obdiv, kamkoli se společně vypravíme. Naprostá většina reakcí je pozitivních, ale najdou se i takové, o kterých nevím, co si mám myslet. Nejnepříjemnější zážitek se mi stal na jaře. Paní jdoucí proti mně po ulici začala docela nahlas zpívat: „Šaty mám vyšívané a jsou celé hedvábné.“ Mé šaty byly jednobarevné a z bavlny.

Nejvíce komplimentů pravidelně sklízím v šatech s motýly. Jednak miluji jejich petrolejovou barvu a jednak jsou vyrobeny z úžasného materiálu. V kombinaci se spodničkou si připadám jako víla i přes konfekční velikost 42. Přiznávám ale, že když slyším pátý kompliment na to, jak úžasné mám šaty a jak mi to sluší, začínám přemýšlet o tom, jestli jsem se přeci jen neměla obléknout střízlivěji.

Ano, já vím, že mé šaty jsou úchvatné. Právě proto je totiž mám. A brzy zpychnu, jestli budu komplimetny slýchat takto často.

Milé dámy, noste šaty, ať si nepřipadám jako exot.


Abyste do nového roku vykročily pravou nohou, vám přeje

Alena

Motýlí šaty.

Spodničky se obtížně skladují.
Šaty mám vyšívané.


Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat