O O O OBAG, TAKY V TOM LÍTÁTE?



Všichni, kdo si potrpíte na klasiku, nemusíte číst dál. Gumové pokušení, o kterém chci  psát, není pro puritány a ty, kteří se drží striktně jednoho stylu.  Ano je to tak, módní svět nemá hranice a tak vznikla taška vyrobená z gumy. Je ženská, je elegantní a navíc pěkně módní. Taška z gumy je omyvatelná a hodně vydrží. Tento módní doplněk vás nenechá zcela chladnou, bezpočet kombinací v sobě snoubí eleganci, rebelii i nadčasovost.
O Bag vytvořil designér italského původu Emanuele Magneta, který tvoří pro značku Fullspot. Jeho prvním počinem byly silikonové hodinky O Clock a nyní ovládá svými O bag taškami módní průmysl. Vsadil na možnost vlastního sestavení „baginky“, která má nepřeberné množství barev, lze ji kombinovat s koženými, koženkovými nebo provazovými držadly. Kdo se pro plastové potěšení rozhodne, jistě si vybere.
Loňské léto jsme byli zaplaveni tímto trendem, a jak je vidět, i letos bude mít tato kabelka velký prostor. Dá se nosit jak v létě, tak v zimě, to jí jen obléknete elegantní kožíšek, který je jejím dalším doplňkem.
Kromě klasických O bagů si také můžete vybrat mezi menší a letnější verzí malých vaků, gumových náramků, brýlí, hodinek. Zkrátka malá O bag rodinka.

Na sociálních sítích vznikají skupinky, které nabízejí jak prodej, tak i ušití vnitřní tašky nebo výměnu držadel pro ty, kteří chtějí trochu ušetřit. Ve skupinkách si všechny baginkářky ukazují, jak tu svoji krásku oblékly, jaká ucha se hodí k té či nové barvě a jsou pro ostatní velkou inspirací.


Co myslíte? Zvážíte její koupi? 

Mili





Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

2 komentáře:

  1. Nejen,ze není pro puritány a ty,co se drží jednoho stylu,také není pro ty,kteří se chteji lisit a nemit na sobě za každou cenu to,co mají vsichni (stejně jako naramek z Pandory,hodinky MK,triko Gues apod), proste asi není pro ty,kteří si rádi připlatí za jedinecnost,nadcasovost a kvalitu ..

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat