Trendy 2016


Nová sezóna je opět tady a tak si pojďme v krátkosti přiblížit a představit letošní módní trendy.
Všichni, kteří mají rádi horkokrevný španělský styl a šarm určitě zaplesají, jedním z letošních nejvýraznějších módních trendů je styl flamenco, červeno černé kombinace a volány. Čím rozevlátější, tím lepší.

Dalším z trendů bude velký návrat saténu a krajek, milovaný trend, při kterém si nejste jisti, jestli je to ještě negližé nebo vrchní oděv. Tento trend bude velkou měrou zasahovat do letošních kolekcí.  Zdálo by se vám toto odhalení téměř skandální? Tak jste na správné cestě. Romantika? Proč ne?  Vílí šaty, éra viktoriánská, volány, tyly, krajky, květiny, tohle ženu nikdy neomrzí.



No a pro ty, kteří vyznávají klasiku tak samozřejmě džíny. Ano, džíny, džíny a zase džíny, všechno staré je dobré, vytáhněte ze skříně své Levi´s 501 a jste královnou. Doplníte kostkovanou košilí, protože kostky se letos vrací do kurzu a právě ve sportovnějším podání nebo v duchu retra.

Odhalte ramena, vsaďte na sofistikovanost a svůdný střih. A jako doplněk? Kabelka z třásní, protože třásně kdekoliv jako hit loňského roku stále nevyklízí pole.

Tak buďte krásné, buďte sexy, každému co duši ladí, protože to je důležité.

Odhalte duši a noste, co vám sluší.


Těším se příště. Mili





Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat