Hej hola, korále!



Poslední dobou propadám kouzlu obrovských náhrdelníků. Už od loňska jsem ale nemohla sehnat to, co jsem si představovala: obrovské perly, takové hrozny. Teprve před Vánoci se mi podařilo tento náhrdelník ulovit, a to čistě náhodou.

U nás ve městě překvapivě otevřeli miniaturní obchod s krásně stylovým oblečením a doplňky, kde jsem tenhle poklad našla. Pro jistotu jsem si koupila korále hned dvoje. Jedny obrovské světlounké v tónech růžové, šedé, bílé a jedny o něco menší v tmavé, antracitové barvě. V záplavě radosti ze splněného přání, dobrého nákupu a objevení skvělého obchodu jsem si neuvědomila jednu věc: Ty bezva perly hrozny jsou příšerně těžké… Ale co, pro krásu něco vydržím, no ne? J

Pak tady mám pro vás několik klasických tipů. Červené korále doporučuje Anče z večerníčku „Krkonošské pohádky“. Připomínají totiž její korálky od Krakonoše, že? Další tip vám dává potutelně se usmívající Audrey, protože si oblíbila modro-zlaté korále, které jí připomínají starověké Řecko. Dále se zamyšlená Audrey ze „Snídaně u Tiffanyho“ nemůže rozhodnout, jaké korále si dnes vezme na sebe, jestli červené, bílé nebo stříbrné. Posledním tipem je roztomilý a přesto výrazný náhrdelník. Připomíná, i když velmi vzdáleně secesní náhrdelníky, nepřipadá vám?

A jaké ozdoby na krku máta rády vy, drahé dámy?

Dámy sobě,


Vaše I.









Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat