Těšíte se?


Na co? Věřím, že to bylo to první, co vás napadlo, když jste si přečetly titulek.  První měsíc roku 2016 je u konce. Věříte tomu? Já ne. A stejně jako každý rok si uvědomuji, že měsíc leden je pro mě takový těžký i z mnoha jiných důvodů. Je zima, nevlídno, do práce i z práce chodím za tmy. Motivace k čemukoliv se hledá hůř, než diamanty v pověstných pohádkových skalách. A tak jsem si vytvořila svůj vlastní plán, jak se v novém roce nenechat otrávit tím trochu „plochým“ měsícem.

Každý rok si naplánuji aspoň jednou za měsíc nějakou jedinečnou akci, program, setkání, na které se vyloženě těším. To má za následek např. to, že mi pak dny utíkají rychleji, protože k podobným plánům se váží přípravy a i ty už jsou pro mě součást akce. Nezřídka kdy znamená taková výjimečná událost i příležitost si obléct nějaké originální (někdy i nové) šaty, a to se vždycky počítá. A pro mě to navíc bonusově znamená, že přípravou těch měsíčních příjemností trénuju své organizační dovednosti J.

Na co se tedy mohu těšit já? V neděli vyrážíme s manželem na originální motorkářskou show Nitro Circus live do Prahy. Určitě z našeho výletu nevynecháme kavárnu Ivety Fabešové (bude jí patřit jeden z mých příspěvků). V únoru slavím narozeniny já i moje maminka, ale hlavně si jedeme pro našeho nového člena rodiny – štěně dog de Bordeaux. V březnu vyrážím do sklípku a jsou Velikonoce, které snad strávím u své kamarádky na jihu Anglie.


Dnes jsem vás, mé milé, chtěla především ujistit, že máte – li teď dny trochu šedivější, nejste samy. 

Napište mi, jak si zpříjemňujete život! Čím se rozptylujete a na co se těšíte vy?

Zuzka 



Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat