DIY kryt na mobil z antistresových omalovánek

Přeji příjemný den krásky,

také jste stejně jako já a mnoho dalších zaměstnaných žen podlehly trendu antistresových omalovánek? Nebo jste snad nějaké našly pod stromečkem? Já osobně jsem se vrátila ke svojí nejoblíbenější činnosti z dětství a nakoupila si hned několik druhů. Při omalovávání mě napadlo, že některé obrázky jsou tak kouzelné, že by byla škoda nepoužít je k něčemu dalšímu. Když jsem o tom přemýšlela, padl mi pohled na můj mobil položený na stole a nápad byl na světě. :) Takže pro vás dnes mám tip na vylepšení obyčejného průhledného krytu na mobil. Mám jich hned několik a můžu je libovolně měnit. Pro zajímavost přikládám i pár dalších typů, jak si mobil trochu odlišit a vystoupit z davu.



Co budete potřebovat na výrobu?

Průhledný kryt na mobil
Tužku
Nůžky
Antistresové omalovánky

Pro další varianty krytů se mohou hodit:
Zbytky krajky
Fotky
Různé papíry
Zbytky látek


Jak na to?

Průhledný kryt si obkreslíme tužkou na vybraný kus omalovánky, můžeme ji mít již vybarvenou a jenom vystřihnout požadovaný tvar, nebo můžeme vybarvit jenom tu vybranou část a až poté ji vystřihnout. Jakmile máme obal vystřihnutý stačí ho přiložit na mobil a na něj dát plastový kryt.
Stejným způsobem si vytvoříme i obaly z dalších materiálů. Teď už pro vás bude jednoduché sladit mobil s šaty, kabelkou, brýlemi nebo střevíčky.






 

Přeji příjemný prožitek z tvoření.
Vaše Libu
PS: příště se můžete těšit na originální diáře.



Blanka Straka

Máme rádi šaty ♥

1 komentář: